Company of Heroes 3 için Hile ve Konsol komutları

Company of Heroes 3 hileleri, Görsel Telifi: Relic Entertainment

Relic Entertainment tarafından geliştirilen efsanevi gerçek zamanlı strateji serisinin son üyesi Company of Heroes 3 için ihtiyaç halinde kullanabileceğiniz konsol ve hileleri. Hileleri kullanabilmek için campaign ve skirmish modlarını oynarken SHIFT + CTRL + é tuşlarına basmanız konsolu açacaktır. Ardından aşağıdaki listede yer alan komutları girerek hileleri uygulayabilirsiniz.

é tuşu ESC tuşunun hemen altında yer alır.

  • Player_SetResource(Game_GetLocalPlayer(), RT_Manpower, miktar) – girilen miktar kadar insan gücü sağlar. Maksimum değeri 9999’dür.
  • Player_SetResource(Game_GetLocalPlayer(), RT_Munition, miktar) – girilen miktar kadar cephane sağlar. Maksimum cephane değeri 9999’dür.
  • Player_SetResource(Game_GetLocalPlayer(), RT_Fuel, miktar) – Girilen miktar kadar yakıt sağlar. Maksimum yakıt miktarı 9999’dür.
  • Player_SetResource(Game_GetLocalPlayer(), RT_Command, miktar) – girilen miktar kadar komuta puanı elde edersiniz.
  • Player_SetPopCapOverride(Game_GetLocalPlayer(), miktar) – Mevcut nüfus sınırını değiştirmenizi sağlar. Girdiğiniz miktar değeri kadar yeni nüfus sınırı elde edersiniz.
  • FOW_RevealAll – Savaş sisini kaldırır. Bir strateji oyunu hileleri arasında olmazsa olmaz hile diyebiliriz.
  • setsimrate(miktar) – Oyun hızını gireceğiniz miktara göre değiştirir. Varsayılan oyun hızı değeri 10’dur.

BENZER YAZILAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir