Lost Ark Gear Transfer Nedir? Ne işe Yarar?

20 Şubat 2022 512 Gösterim 0 Yorum
Rehber Lost Ark

Paylaş:

Sponsor Bağlantılar

Lost Ark yükseltilebilir minimum Tier 1 eşyalarda Gear transfer yapabilirsiniz. Gear Transfer, eşyanın seviyesini aynı türdeki başka bir eşyaya aktarma işlemidir. Yani Tier 1 mavi derece bir eşyayı +10 seviyesine kadar yükselttiniz diyelim. Daha sonra Abyssal Dungeon üzerinden mor Tier 1 eşya elde ettiniz. Gear transfer ile +10 mavi eşyanızın seviyesini mor eşyaya transfer edebilirsiniz. Ya da Lost Ark'ta zırh, silah ve takıların kalite oranları var. Kalite oranı 0-100 arasında değişmektedir. Oyunun başında verdiği Tier 1 item sandığından düşen eşyalarınızın kalitesi örneğin 30 diyelim.

Siz zindanlardan daha yüksek kalitede eşyalar elde ettiniz ama oyunun başında verdiği silahı geliştirmiş bulundunuz. İşte bu sorunu ortadan kaldırmak için Gear transfer var. Yani yüksek kalitede bir eşyaya daha düşük kalitede yükselttiğiniz aynı eşyanın yükseltme gelişimini transfer edebilirsiniz.

Gear Transfer için Şehir merkezlerinde bulunan Gear Honing NPC'sine gitmeniz gereklidir.

Google Haberler ile Abone ol butonuna tıklayın, son paylaşılan haberleri Google hesabınıza gönderelim.

Rehber kategorisinden Yazılar

Yorum Yapılmamış

Bu yazıya henüz bir yorum yapılmamış, hemen bir tane yapmak ister misin ?

Yorum Yapın