PUBG Mobile Royale Pass Görevleri Nasıl Yapılır? Ödüllere Erişim Nasıl Sağlanır?

24 Ocak 2021 305 Gösterim 0 Yorum
Rehber Pubg Mobile

Paylaş:

Sponsor Bağlantılar

Tencent Gaming’ in  bizlere oyun içerisinde daha fazla silah kaplaması, paraşüt, kıyafet ve oyun içerisindeki karakter animasyonları  imkanı sunduğu PUBG Mobile Royale Pass görevlerini yapabilmek ücretli veya ücretsiz bu ödüllere erişebilmek oldukça kolaydır.

  • İlk olarak oyun giriş ekranında sağ üst köşedeki "Royale Pass" simgesinin bulunduğu görev butonuna tıklayınız.
  • Daha sonra ise hediye kutucuğunun altındaki  Tik işareti (✔) bölmesine tıklayarak görevlere erişim sağlanır.
  • Ücretsiz Royale Pass Görevleri
  • Ücretli Royale Pass Görevleri
  • Bu görevleri istendiği şekilde oyun içerisinde tamamladıktan sonra kazanılan royale pass puanları ile seviye atlarız, her kazandığımız seviyede farklı ödüller bulunmaktadır. Hediye kutucuğunun bulunduğu ödüller kısmından royale pass elite sahibiyseniz(ücretli) bütün hediyeleri alabilirsiniz, Royale pass elite sahibi değilseniz sadece üst kısımdaki ücretsiz ödüllerden yararlanabilirsiniz.

Oyun içerisinde daha şık görünümlü kıyafetlere, düşmanlara korku salmak için silah kaplamalarına ve oyuncularla eğlenceli iletişim kurabilmek için karakter animasyonlarına en az maliyetle erişim sağlamak için Royale Pass görevleri büyük bir fırsattır.

Google Haberler ile Abone ol butonuna tıklayın, son paylaşılan haberleri Google hesabınıza gönderelim.

Rehber kategorisinden Yazılar

Yorum Yapılmamış

Bu yazıya henüz bir yorum yapılmamış, hemen bir tane yapmak ister misin ?

Yorum Yapın